Divi anmeldelse

Indeholder sponsorerede links

0 /5
4.5/5
Dette kunne vi bedst lide ved Divi:

✔️ Nemt at bruge

✔️ Billigt, hvis du har mange sider

✔️ Mulighed for permanent abonnement

Pris
89
 USD
 (Årligt)
Kompatibilitet
30 dages tilfredshedsgaranti

Helhedsindtryk

Vi har overordnet et godt helhedsindtryk af det ekstremt populære tema Divi fra Elegant Themes. Med Divi kan du bygge alt fra simple til relativt komplicerede hjemmeside med deres page builder uden problemer. Temaet (page builderen) kan anvendes af hjemmesideejere, bureauer og freelancere på grund af dets kompleksitet. Editoren har rigtig mange funktioner, og en meget brugbar funktion er deres A/B-testing, hvor du kan teste, hvilke widgets og moduler der er de mest effektive for dine brugere. Er du i tvivl om knappen skal være gul eller rød? Divi kan hjælpe dig med at finde ud af det på en meget nem måde.

Alt dette kan fås for en overkommelig pris på 89 dollars om året eller 249 dollars i engangsbeløb. Forventer du derfor, at du skal bruge Divi i mere end 2 år, så kan det godt betale sig at købe “lifetime”. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange hjemmesider, du kan anvende Divi på. Dette gør også, at Divi skiller sig meget ud i forhold til konkurrenterne, der begrænser antallet af installationer i deres billigste pakker.

6 grunde til at vælge Divi

Når du køber Divi, så får du både adgang til deres Divi tema og Divi plugin. Forskellen på disse to er, at det førstnævnte er en komplet pakke, hvor du bygger din hjemmeside “fra bunden”. Sidstnævnte er en tilføjelse til eksisterende temaer, hvor du har muligheden for f.eks. at ændre en post side til at se bedre ud med Divi. Du har derfor meget fleksibilitet i forhold til, hvordan du kan anvende Divi.

Det er faktisk ikke alle page builders, der tillader “live” redigering. Du kan følge med i dine ændringer i realtid uden at skulle opdatere siden, og det er en af Divis meget stærke sider. Denne editor fungerer som en “drag-and-drop” løsning, og du har også muligheden for at gøre layoutet responsivt ved at sætte specifikke indstillinger for tablets og smartphones.

Divi har et meget stort bibliotek med skabeloner og “website packs”. De skriver på deres hjemmeside, at der er over 40 moduler og over 800 designs plus over 100 “website packs” inden for mange kategorier. Hvis du vil hurtigt i gang og have en pæn hjemmeside, så kan du drage fordele af dette bibliotek.

Divi giver dig rigtig meget kontrol over de forskellige elementer på din side. Du kan ændre nærmest alt, og hvis du ikke “kan”, så kan du gøre det igennem CSS, som de også tillader dig at bruge. Det er ekstremt nemt at tilføje skygge, animationer og meget andet med Divi.

Noget Divi har, som ikke alle page builders har, er muligheden for at lave såkaldte massehandlinger. Du kan markere flere elementer samtidigt og derefter ændre de samme indstillinger til de samme værdier. Et meget godt eksempel er når du skal ændre på størrelsen på billeder.

En meget speciel ting ved Divi er, at du har mulighed for at A/B-teste farver og moduler meget nemt. Ikke nok med det, så er der også statistikker indbygget på disse A/B-tests. Har du derfor behov for at kunne teste rigtig mange ting på din hjemmeside, så er Divi et potentielt godt valg for dig.

Support

Divi har meget god support (Premium Support) og dokumentation (Divi Help System). Hvis du har købt et Divi abonnement, så får du automatisk premium support med i købet. Det indebærer, at du på ethvert tidspunkt kan skrive til deres live chat og få et meget hurtigt svar inden for deres arbejdstider. Stiller du et spørgsmål, som den pågældende person ikke kan svare på, vil han eller hun finde ud af det og svare dig på mail på et senere tidspunkt. Når du stiller et spørgsmål, bliver du selvfølgelig opfordret til at læse deres hjælpeartikler for at løse problemet selv.

Mange af Divis moduler indeholder en “? Help” knap, som du kan trykke på og der vil i samme menu komme en video eller artikel med hjælp op. Du kan altså få hjælp til ting, uden at skulle søge på noget eller gå ud af editoren. Det er en meget god måde at hjælpe brugerne på. Hvis du ikke finder svaret der, kan du som skrevet altid kontakte dem i deres arbejdstider.

Divi er et meget populært tema, hvorfor du også kan stille spørgsmål andre steder, og der vil sandsynligvis være folk, der kan svare på dine spørgsmål. Eksempler på dette er Reddit og Facebook. Der er også en del søgeresultater med hjælp til Divi. Noget helt specielt ved Divi er deres community på Facebook, hvor tusindvis af brugere hjælper hinanden med Divi-relaterede spørgsmål.

Pris

Prisen på Divi er enten 89 dollars om året eller et engangsbeløb på 249 dollars – uanset antallet af hjemmesider. Hvis du kun har én hjemmeside og kun kigger på prisen, så er Divi en af de dyrere løsninger. Elementor koster for eksempel kun 59 dollars om året for én hjemmeside. Har du derimod to eller flere hjemmesider, kan det meget hurtigt betale sig af købe Divi.

Køber du deres “lifetime access” pakke, får du et ubegrænset antal licenser for 249 dollars. Det er en rigtig god pris. Skal man sammenligne med f.eks. Elementor, så får du 1000 licenser for 199 dollars om året. Det er meget få personer, der kan bruge 1000 licenser eller mere, men hvis vi kigger på den årlige pris, så kan det hurtigt løbe op med Elementor.

Generelt set er prisen fair i forhold til, hvad du får for pengene. Du kan også se det på den måde, at hvis du sparer lidt penge her, vil du så skulle bruge pengene på plugins til at opnå den funktionalitet, du ønsker. Divi har rigtig meget funktionalitet ud over at være et “tema” eller en page builder.

Kompatibilitet

Generelt er Divis kompatibilitet fin med diverse plugins og funktioner i WordPress. Når det kommer til WooCommerce, så er Divi fuldt ud kompatibel. Dette gør, at du kan ændre så meget på din WooCommerce shop, som du vil. Hvis der er noget, Divi ikke kan som standard, har du muligheden for at tilkøbe ekstra funktionalitet (udbudt af tredjeparter) på deres markedsplads.

Divi er kompatibel med eksisterende WordPress temaer, fordi du også får adgang til deres page builder plugin, som bygger ovenpå eksisterende temaer.

Ulemper

En af de helt store ulemper ved Divi er, at du skal tilkøbe ekstra moduler og plugins for at opnå den ønskede funktionalitet. Vi har den opfattelse, at der er visse ting som for eksempel Advanced Custom Fields, hvor Divi er lidt bagud i forhold til konkurrenterne. I dette konkrete eksempel skal man købe et plugin, hvor man i Elementor kan opnå den samme funktionalitet “out of the box”. Der er selvfølgelig også ting, Divi kun kan. Et eksempel på dette er A/B-testing, hvor man nok skal have et plugin til Elementor.

Denne ulempe er ikke specifik for Divi, men gælder langt de fleste page builders. Hvis du ønsker at anvende en af deres mange hundrede skabeloner, kan du opnå en meget pæn hjemmeside på meget kort tid. Ønsker du dog derimod at have noget helt specielt, som ikke er en del af deres skabeloner, kan det godt være en udfordring at få det til at ligne noget ordentligt.

Rabatkoder

Der er på nuværende tidspunkt ingen Divi rabatkoder eller kampagner.

Indholdsfortegnelse