Webhosting

På denne side vil du kunne finde den billigste webhosting samt den bedste webhosting i 2021.

Vi har selv denne hjemmeside, så vi har testet en række udbydere, og vi er kommet frem til spændende resultater. Disse erfaringer deler vi med dig, så du træffer det helt rigtige valg, når det kommer til webhosting og webhoteller.

Vi kan lige så godt give dig de bedste webhosting muligheder i Danmark med de samme. I nedenstående tabel kan du se vores bud på god webhosting for de fleste typer af hjemmesider.

Bedste webhosting

Det er svært at sige, hvad den bedste webhosting er. Det kommer an på rigtig mange forskellige ting. Hvis vi tager et kig på Trustpilot, så har nordicway meget gode anmeldelser. Faktisk har alle på vores liste gode anmeldelser, men nordicway er i toppen. Ønsker du derfor at følge, hvad kunderne siger, så bør du nok vælger nordicway. Rul op og klik på “Se tilbud” for at få et godt tilbud fra dem.

For os er det dog ikke nok bare at kigge på dette, da anmeldelser på Trustpilot kan købes. Vi siger ikke, at nordicway har gjort dette eller er dårlige. Vi siger blot, at det ikke skal være den eneste parameter. Man skal også kigge på ting som sikkerhed, performance, funktioner, antal domæner, support og service. Har du eksempelvis en hjemmeside, der kører på WordPress, så vælg en webhosting udbyder, der fokuserer på WordPress.


Ofte stillede spørgsmål om webhosting

I det følgende vil vi besvare en række ofte stillede spørgsmål om webhosting – en FAQ.


Hvad er webhosting?

Webhosting går ud på, at en virksomhed stiller servere til rådighed, hvor du kan placere dine hjemmesidefiler. Derudover sørger de også for, at du kan modtage emails samt sende dem. For at bruge webhosting skal man selvfølgelig have et domæne.