Billig VPN

På vores hjemmeside vil du kunne finde en billig VPN, fordi vi har lavet et overskueligt overblik over markedet.

Bedste VPN (2021)

Indeholder annoncelinks
nordvpn-logo
De fleste vælger NordVPN
servers
5800+ servere i 60+ lande
money-back-guarantee
30 dages tilfredshedsgaranti
devices
6 licenser / enheder
Vores bedømmelse
5/5
Kompatibel med
panda-security-logo
servers
1000+ servere
money-back-guarantee
30 dages tilfredshedsgaranti
devices
5 licenser / enheder
Vores bedømmelse
5/5
Kompatibel med

Hvorfor skal man have en VPN?

Flere og flere danskere benytter sig af en VPN, der står for Virtual Private Network. Det kan der være mange gode grunde til, og vi kigger på de mest væsentlige fordele ved en VPN i dette afsnit.

 

Kom udenom det der kaldes geoblokering

Blokeret indhold kan være meget irriterende. Det kan være, at Danmark er i finalen i Håndbold, men du er på ferie. Hvad gør man så? Man kan jo ikke se DR.dk fra udlandet. Eller kan man? Jo, det kan man faktisk med en VPN. Der kan også være videoer på YouTube, du må ikke må se på grund af dit land. Alt dette kaldes for geoblokering. Heldigvis kan man som sagt komme uden om det.

En VPN skifter din IP-adresse, så hjemmesiderne tror, at du befinder dig i et andet land. Skal du se DR.dk, så skifter du din IP-adresse til en dansk en. Wupti, nu kan du se DR.dk uden begrænsninger. Kan du ikke finde en god film på Netflix? Skift din IP-adresse til USA, så får du nemlig adgang til et større bibliotek. Amerikansk Netflix er kendt for at have mange gode film og serier.

Geoblokering er egentlig ikke kun begrænset til videoer og film. Der kan være hjemmesider, der ikke må have kunder fra et bestemt land. Disse hjemmesider blokerer derfor alle IP-adresser, der kommer fra de pågældende lande.

 

Opnå højere sikkerhed på grund af kryptering

En VPN-forbindelse er altid krypteret, og dette har en række fordele i sig selv. Som du nok ved, så går kryptering ud på, at man ikke kan se, hvad data egentlig er. Dette kan give dig bedre beskyttelse af dine private oplysninger og meget andet. Din ISP (internetudbyder) kan heller ikke holde øje med, hvad du laver på internettet.

 

Højere sikkerhed på offentlige netværk

Offentlige netværk er dem uden adgangskode. Det er meget lækkert, at man bare kan tilslutte sin computer til det netværk og bruge internettet. Desværre sidder der folk, der er ude efter folks personlige oplysninger. Sidder du derfor på et bibliotek, en lufthavn eller lignende, så kan du få gavn af en VPN. Du kan søge på YouTube og finde videoer, hvor hackere udnytter disse åbne forbindelser.